Op zoek naar agile werken ing?

agile werken ing
agile werken - Wat is Agile?
Na het doorlopen van de Agile Scrum Foundation training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van Agile Servicemanagement, Agile Projectmanagement en Agile Testmanagement. Professioneel en praktijkgericht. In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de theorie van Agile Scrum, ondersteund met voorbeelden uit de praktijk.
Agile werken bij ING: optimale werkomgeving voor squads, chapters en tribes HR Praktijk.
Het huidige 65.000 m2 grote hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost, ook wel bekend als het Zandkasteel, past niet meer bij de nieuwe visie op agile werken en organiseren en krijgt straks een woonbestemming. ING heeft de traditionele afdelingen vervangen door squads, chapters en tribes.
VPN
Agile werken: Ook iets voor onze partners? ING Over de ING.
buddha to buddha armband
Agile werken: zo krijgt ING de medewerkers mee overPersoneelsplanning.nl.
Home Verdieping Agile werken: zo krijgt ING de medewerkers mee. Agile werken: zo krijgt ING de medewerkers mee. Ook ING heeft agile werken geintroduceerd: medewerkers werken voortaan in tribes. Hoe krijgt de bank zijn mensen hierin mee? ING stapte deze zomer over op een nieuwe manier van werken: agile werken.
beveiligingscamera
Zo innoveert ING met agile werken PW.
Deze organisatorische en cultuurverandering was een flinke ommezwaai voor de medewerkers van ING. Agile werken levert echter zichtbaar meer werkplezier op. Tekst: Jan-Dirk den Breejen. In Amsterdam Zuidoost is het hoofdkantoor volledig op deze nieuwe manier van werken agile werken ingericht.
marketing bureau
Inspiratiebezoek Agile werken bij ING: top 5 lessons learned.
Wendbaarheid 19 juni 2018, om 0942: uur Inspiratiebezoek Agile werken bij ING: 5 lessons learned. Onlangs was ik met een delegatie vanuit Volkswagen Pon Financial Services VWPFS op inspiratiebezoek bij ING. We waren te gast in het gaaf ingerichte hoofdkantoor.
agile cursus
Wat heeft agile werken ons gebracht? Schouten Nelissen.
Wat werkt wel en wat werkt niet? Een ervaringsdeskundige van ING vertelt wat de agile transformatie die ING doorliep het bedrijf bracht. Innoveren met agile werken bij de ING. In Amsterdam Zuidoost is het hoofdkantoor van ING volledig op agile werken ingericht.
Agile werken bij ING.
360 Agile werken bij ING. ING werkt Agile. ING werkt volgens het Spotify model. In deze video brengen we de nieuwe Agile manier van werken bij ING in beeld. HR speelt centrale rol bij vernieuwing ING: Building great leaders and better managers.
Revolutie op ING-kantoren: agile werken zorgt voor meer efficiƫntie De Ondernemer.
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.

Contacteer ons