Op zoek naar agile methodiek?

agile methodiek
De dark side van Agile Projectmanagement-training.nl.
Zonder het enthousiasme voor de methodiek te verliezen we zijn echt wel enthousiast anders geven we geen opleidingen in Agile en Scrum zijn er best een hoop bedenkingen, bezwaren en vragen, bijvoorbeeld.: Hoe zit het met opschalen van Agile projecten?
agile foundation
Wat is agile? Een duidelijke uitleg aan de hand van vier richtlijnen BRIL innovatie.
Wij helpen je graag op weg! Wat is Agile: de vier richtlijnen. Wil je zelf ook volgens de Agile methodiek aan de slag binnen jouw organisatie? Dan is het belangrijk dat je je aan de volgende vier richtlijnen houdt: flexibele strategie, multidisciplinaire teams, korte cycli en visueel werken.
Bureaustoel
Wat is Scrum? Simpele Uitleg van de Methode Infographic.
De Scrum methodiek wordt vaak gehanteerd wanneer de klant nog niet precies weet hoe bepaalde taken aangepakt moeten worden en wanneer er veel veranderingen worden verwacht tijdens het proces. Dit zijn de twee belangrijkste redenen om Scrum te gebruiken, maar er zijn er meer. Lees dan de column van Peter Speijdel waarin hij ingaat op de Scrum redenen. Omdat scrumteams zelf-organiserende teams zijn, sluit scrum goed aan bij organisaties die geloven in zelforganisatie en vertrouwen hebben in de capaciteiten van hun medewerkers. Managers moeten hierdoor ook een andere rol op zich nemen, die van agile manager.
Tattooed
Agile Scrum: Wat, hoe, waarom? Inclusief overzicht Agile Scrum termen.
Methode, tips en voorbeelden. Scrum is een voorbeeld van een Agile methodiek of aanpak een effectievere en flexibelere manier van werken die het voor een team mogelijk maakt projecten op een productievere wijze op te leveren en eventuele problemen snel te tackelen.
nogepa
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Kenmerken Scrum Agile. Het ontwikkelteam is multi-disciplinair met deelname van opdrachtgever, klant en gebruiker. Aan de hand van sprints korte cycli: iteraties blijft men kort op de bal te zitten. Proeftuinen of pilots van elke volgende sprint zijn essentieel. Om met elkaar te kijken of we op de goede weg zijn. Op basis van inzichten uit de praktijk van alledag zet men dan de volgende stap/sprint. Waarbij feedback van gebruiker, klant, opdrachtgever essentieel is. Om zo direct tot aanpassingen te kunnen komen. Belangrijk is de dagelijkse stand-up meeting van het team. Bondig reageert elk teamlid op drie kernvragen.: Wat heb jij bereikt sinds de vorige stand-up? En wat ga jij bereiken tot de volgende stand-up? Wat is je probleem, wat blokkeert je? Dit dwingt om met elkaar te communiceren over de onderlinge afhankelijkheden of koppelvlakken. Je maakt het team als het ware belangrijk. Waardoor mensen zich ook zichtbaar anders gaan gedragen! Een ander facet is dat door deze methodiek je de verwachtingen van opdrachtgevers, klanten en gebruikers daadwerkelijk laat meespelen.
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
Wat is Agile? Scrum Company.
Wanneer werk je nu agile in je organisatie? Wij zien wij vanuit onze brede ervaring met agile veranderen vier belangrijke kenmerken: flexibele strategie, multidisciplinaire teams, in korte cycli én visueel werken. De groei naar een wenbare organisatie noemen we een agile transformatie.
Wat is Agile? Six Sigma.
Agile en Scrum. Agile is niet één specifieke methodiek, maar juist een verzameling van allerhande principes en methodes. Binnen één project kunnen er dus meerdere methodes heel goed werken om een bepaald product voor een bepaalde klant op te leveren.
Agile Methodiek. Facebook icon. Twitter icon. LinkedIn icon. Google plus icon.
Agile Software Development: maatwerkservices voor applicatieontwikkeling die op locatie in uw vestigingen of vanuit onze wereldwijde faciliteiten kunnen worden geleverd. Agile Testing: onze QA en testspecialisten hebben aan uiteenlopende agile projecten meegewerkt en vaardigheden ontwikkeld voor teststrategieën, testmethoden, verkennende tests, niet-functionele tests prestatie of belastingstests en testautomatisering.

Contacteer ons