Meer resultaten voor agile

agile
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
marketing betekenis
Agile werken bij ING.
Dat onze klanten de voordelen van agile ervaren, daar doen we het voor. Sneller resultaat en een hoger energielevel door agile werken. Met agile gaan we naar een organisatie van dóen. Agile werken is een grote ontdekkingsreis. Agile Coach Amsterdam.
agile training
Wat is Agile? Projectmanagement-training.nl.
De uitspraken: wij hoeven niet te plannen want wij werken Agile of Agile is meer een houding en mindset dus we hoeven niet gestructureerd te werken komen we ook regelmatig tegen. Maar Agile is niet zo vrijblijvend en zeker meer dan alleen een mindset.
Management Training
Pas op de valkuilen van agile werken Overhetnieuwewerken.
Fout vanaf het begin. Maar juist de mensen die als eerste agile gingen werken, de softwareontwikkelaars, krijgen steeds vaker een vieze smaak in hun mond als ze het woord horen. Ze vinden dat agile niet meer hun eigen manier van werken is.
nlp practitioner
Scrum vs Agile, wat is het verschil eigenlijk? Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 271 reviews.
python programmeren
Hoe Agile is jouw team? Finext.
Agile gaat verder dan de dagelijkse stand-up. Het draait om being Agile, niet om doing Agile. En juist als team kun je daar samen grote stappen in zetten. Hoe Agile is jouw team? Ontdek het met de Agile Team Selfie.
training
Wat is Agile? Gladwell Academy.
We spreken daarom van een Agile mindset. Niet door Agile methodes of frameworks te doen, maar door Agile te zijn maak je het verschil. Veel grote organisaties willen erg graag wendbaarder en flexibeler worden, maar dan wel op de manier zoals er altijd gewerkt is.
google adwords training
Wat is Agile? Scrum Company.
Wanneer werk je nu agile in je organisatie? Wij zien wij vanuit onze brede ervaring met agile veranderen vier belangrijke kenmerken: flexibele strategie, multidisciplinaire teams, in korte cycli én visueel werken. De groei naar een wenbare organisatie noemen we een agile transformatie.
cursus vba programmeren in excel
Agile? Dat is oude wijn in nieuwe zakken NRC.
Illustratie Tomas Schats. Scrummen, product owners, backlogs, stand-ups, chapter leads, tribes, squads en roadmaps: als bedrijven agile gaan werken dat betekent wendbaarder, flexibeler gaan ze heel raar praten. Agile werd natuurlijk niet voor niets deze maand al door de beroepsvereniging voor communicatie, Logeion, uitgeroepen tot jeukwoord van het jaar.
mijn ing
Agile lukt niet. Wat nu? Frankwatching.
De achterkaft van Agile with a smile stelt dat met een paar eenvoudige aanpassingen het agile werken veel successvoller kan zijn en dat die aanpassingen komen uit de methoden die hij overboord had gezet. Ik ben enorm bang dat mensen met wat minder agile ervaring dit boek lezen en denken: Zie je wel, die vrijheid-blijheid-mentaliteit van agile werkt dus helemaal niet.
bosiet training rotterdam

Contacteer ons