Meer resultaten voor lean en agile

lean en agile
Scrum vs Lean Bureau Tromp.
Wat maakt dan de ene methode beter dan de ander? Vanwege de toegenomen populariteit van agile softwareontwikkeling zullen we in dit artikel Scrum, een van de agile methoden, onder de loep nemen en de overeenkomsten en verschillen met Lean vergelijken.
safe agile training
Agile versus Lean: Veranderen en verbeteren als Yin en Yang.
Door Dr Ir Jaap van Ede, hoofdredacteur Procesverbeteren.nl, 15-11-2016. Agile, wendbaar willen zijn en je daartoe zo snel mogelijk aanpassen, lijkt het tegendeel van Lean: efficiƫnt willen zijn. Deze schijnbare tegenstelling kun je ook typeren als veranderen Agile versus verbeteren Lean, of als innovatie Agile versus efficiƫntie Lean.
buddha to buddha ring
Agile en Lean: zie de overeenkomsten ManagementSite.
Snel en op tijd kunnen leveren agile en lean. Het belang van empowerment en verantwoordelijkheden leggen op de werkvloer agile en lean. Menselijke interactie agile en respect for people lean. Werken in korte sprints agile en kort cyclisch sturen lean.
canada goose green
Agile, Lean of Scrum: wat zijn de verschillen? SchaalX.
Deze termen staan dan ook centraal binnen de agile manier van werken. Tussen agile en lean zijn veel overeenkomsten, zo staat bij beide het eindresultaat en het constant verbeteren centraal. Hierdoor is het lastig om een duidelijke scheiding tussen de twee te maken.
marketing bureau
Design Thinking Als Aanvulling op Lean of Agile?
Afgelopen jaren hebben veel organisaties de principes van Lean en vervolgens Agile geadopteerd. Lean heeft vooral geholpen om processen te optimaliseren, terwijl Agile vaak in de vorm van Scrum een fijn alternatief bracht voor projectmanagement. Zowel Lean als Agile maken organisaties wendbaarder in een snel veranderende wereld, en hebben hun waarde al vele malen bewezen.
Lean Agile; Passie, Plezier Prestaties SixSigma.
Bram van Rijssel is als Implementation Consultant en Lean Six Sigma Black Belt actief bij UPD en heeft ruime ervaring in het combineren van Lean Six Sigma met Agile. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van impact analyses, proces verbeteringen redesign en coaching in zowel Lean als Agile.
Verschil Lean en Agile wordt uitgelegd in deze blog.
De Lean en Agile principes en uitgangspunten overlappen elkaar dus voor een groot deel. Sterker nog, je kunt gerust stellen dat je niet Agile kunt werken zonder Lean te denken en omgekeerd. Toch zijn er ook verschillen en die hebben met hun oorsprong te maken.
Agile, Scrum en Lean hoe zit het nu?
Lean is een managementfilosofie in het vakgebied van operational management die erop gericht is om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Lean uitgangspunten zoals het respect voor mensen en cultuur, continue flow van producten, richten op klantwaarden en de focus op continu verbeteren zijn onderdelen die terug te vinden zijn bij andere Agile methodes.
Wat is Agile? Six Sigma.
Meer weten over Agile en Lean? Lees dan dit artikel: Lean Six Sigma and Agile Engels en kijk eens naar onze tweedaagse Agile Lean Fundamentals Training! Agile, Lean of Scrum? Het lijkt soms alsof Agile, Lean en Scrum totaal andere werkwijzen zijn en dat u voor een bepaalde techniek zou moeten kiezen.
Wat nou agile werken? Teal is de nieuwe trend MT.nl.
Veergeet lean en agile, de onderneming van 2018 is teal. De term werd bedacht door Frederic Laloux in zijn boek Reinventing Organizations. Hij baseerde zich op de indeling met kleuren die filosoof Ken Wilber gebruikt om de evolutie van organisaties te beschrijven.

Contacteer ons