Zoeken naar agile methode

agile methode
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
Agile-methoden hebben veel gemeenschappelijk met de rapid application development of RAD-technieken uit de jaren tachtig volgens James Martin et al. Daarna zijn de volgende methoden ontwikkeld die later Agile genoemd werden. Met extreme programming afgekort als XP" zijn agilemethoden populair geworden, hoewel het misschien niet de eerste agile-methode is. Extreme programming was het antwoord van Kent Beck in 1996 op de worsteling van het Chrysler Comprehensive Compensation-C3-project. De methode werd verfijnd door Ron Jeffries, via openbare discussie in Portland Pattern Repository van Ward Cunningham en verder werk van Beck, waaronder een boek in 1999.
agile cursus
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
SCRUM, oorspronkelijk een methode om software ontwikkelaars te helpen bij het plannen van hun werk, wordt steeds populairder. Het wordt nu ook. Agile doorvoeren over de hele waardeketen vd organisatie. De toepassing van agile / scrum is de afgelopen jaren succesvol gebleken.
4 cilindersloten 1 sleutel
Agile Scrum: Wat, hoe, waarom? Inclusief overzicht Agile Scrum termen.
Agile is zelf dus geen methode maar een verzamelnaam. Agile betekent behendig, lenig, vlug of wendbaar. Hoe is Agile ontstaan? De Agile filosofie is ontstaan in 2001 toen 17 programmeurs bij elkaar kwamen om het Agile Manifesto te schrijven. In het Agile Manifesto staan de basisprincipes van het Agile werken beschreven.
buddha to buddha armband
Scrum vs Agile, wat is het verschil eigenlijk? Agile Scrum Group.
Het lost ook het probleem op van grote ingewikkelde planningen en budgettten. Ook interessant: Wat is Holacracy? Een simpele uitleg Whitepaper. Maar goed: wat onderscheidt Scrum dan van andere Agile methodieken? Scrum is een behoorlijk simpele en flexibile Agile methode.
marketing bureau
Wat is Agile? Scrum Company.
Om de agile principes toepasbaar te maken, zijn er een hele set aan werkwijzen beschikbaar. We noemen hier de belangrijkste agile werkwijzen van dit moment, per toepassingsgebied.: De methode kanban is een agile werkwijze die zich goed leent voor productie werk, werk met een redelijke mate van voorspelbaarheid, of zeer korte deadlines.
safe agile training
Wat is Scrum? Simpele Uitleg van de Methode Infographic.
Scrum is een Agile aanpak een effectievere en flexibelere manier van werken die het voor een team mogelijk maakt projecten op een productievere wijze op te leveren en eventuele problemen snel te tackelen. Hoe werkt de Scrum methode het team.
Wat is Agile? Projectmanagement-training.nl.
Zo komen wij teams tegen die denken dat ze Agile zijn als ze een keer per week bij elkaar komen en een todo lijst bespreken die ze dan omgedoopt hebben naar de Agile benaming: product backlog of een bouwplaats waar Scrum was geïntroduceerd omdat het team nu elke ochtend begon met een staand werkoverleg maar verder niets uit de Scrum methode overnam.
Wat is Agile? Six Sigma.
Agile voor complexe projecten. Agile is juist niet alleen geschikt voor relatief eenvoudige bedrijfstoepassingen. Juist voor complexe en langlopende projecten kan Agile een hele goede metgezel zijn. Agile hakt complexe projecten in stukjes de iteraties, waardoor dergelijke projecten behapbaar worden.
Wat is Agile.
Wat is Agile projectmanagement? WAT IS AGILE SCRUM. Onder Agile vallen een aantal frameworks, zoals Scrum, Kanban, Extreme Programming XP en Lean. Scrum is niet hetzelfde als Agile, maar is één van de manieren om het Agile gedachtegoed toe te passen.

Contacteer ons