Meer resultaten voor agile scrum training

agile scrum training
scrum training - You are here: Home Training Agile Scrum Professional Scrum Master.
Deze training gaat specifiek in op de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.
Professional Scrum Master training.
De theorie en principes van Scrum. De rollen, regels en gebruiken van Scrum. Het werken met Scrum: mensen en teams. Het coachen en faciliteren. De rol van de Scrum Master. Een goede basis voor iedere Agile training is het lezen van de Scrum Guide. Meer weten
adwords
176 Scrum trainingen Springest.
Leer de basisprincipes achter Agile Scrum. Oefen met de rollen binnen Scrum. Leer hoe je Scrum kunt toepassen binnen jouw omgeving. Scrum Product Owner training: Wil jij een succesvolle Scrum Product Owner worden? Wil jij je als Product Owner certificeren?
online tijdschrijven
Training Agile Scrum Mikrocentrum.
De uitdagingen worden in kaart gebracht en alle vragen worden door de trainer op interactieve wijze behandeld. Op maat gesneden Agile Scrum Foundation training voor de leden van het Scrum team, waarin een stevig fundament wordt gelegd voor een succesvolle start met de Scrum werkwijze.
buddha to buddha armband
Agile Scrum Foundation ICM Opleidingen Trainingen.
Agile Scrum Foundation vereist maximaal 1 uur studievoorbereiding. Tijdens de opleiding Agile Scrum Foundation wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Agile Scrum Foundation bereidt u voor op de Scrum.org certificering PSM I Professional Scrum Master op level 1. Deze, niet bij de opleiding inbegrepen certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen.
marketing bureau
Agile en Scrum Trainingen Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 345 reviews.
telefonische acquisitie training
Agile Scrum Foundation Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
Dan is agile een ideale werkwijze voor u. Tijdens deze training Agile Scrum Foundation leert u de basisbegrippen rondom agile en Scrum. Het uitgangspunt van de agile methoden is: de brug bouwen terwijl je erover loopt. Met agile kunt u al gaande nieuwe inzichten en klantwensen in uw project verwerken.
Agile en Scrum Projectmanagement-training.nl.
Trainingsdag e-learning Scrum Master / Agile Coach examen. Naast de trainingsdag hebben we een e-learning en examenmodule toegevoegd aan de training Agile en Scrum. Alhoewel u na de trainingsdag al een goed begrip zult hebben van Agile en ermee aan de slag kunt, zal de e-learningmodule u helpen uw kennis over Agile te verdiepen.
Agile training.
Doorgewinterd op Scrum. Inspirerend tot de laatste minuut! TRAININGSLOCATIES AGILE TRAININGEN. Hieronder vind je een overzicht van onze Agile trainingslocaties. Kijk voor meer informatie, zoals adressen en routebeschrijvingen op de website van de Agile Academy. Wil jij voortaan als eerste weten dat we een nieuwe Agile training hebben?
Introductie Agile en Scrum training Vijfhart.
Wanneer je onze Overview introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming XP, Kanban en Lean. Zo ben je in staat om de juiste aanpak voor jouw organisatie en project te bepalen.
Training en opleiding Scrum Company.
Ook gaan we in op hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken en de inzet van HR-instrumenten in een agile organisatie. Agile Scrum Wintercourse. In deze tweedaagse praktijkgerichte training leer je alles over agile werken, het raamwerk en de rollen en technieken van Scrum.

Contacteer ons