Op zoek naar agile werkwijze?

agile werkwijze
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
agile project management foundation
Consultancy nieuws Consultancy.nl.
Selecteer een vakgebied. Agile Applicatiebeheer Business Intelligence Cloud Computing Corporate Finance Corporate Governance Customer Relationship Management Cybersecurity Data Analytics Design Digital Duurzaam eCommerce ERP Systemen Facility Management Finance Forensics Litigation Fusies Overnames Human Resources Inkoop Innovatie Internal Audit IT Architectuur IT Strategie Lean SixSigma Management Marketing Mobiel Apps Openbaar Bestuur Operations Outsourcing Payments Performance Management Pricing Procesmanagement Project Management Real Estate Recruitment Restructuring Risk Compliance Sales Shared Services Social Media Software Strategie Subsidies Supply Chain Management Verandermanagement.
fotolijst 50x70
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Nieuw: De agile ketengerichte organisatie De toenemende invloed van Lean Management en Agile/Scrum. Waarom en hoe agile werken. De volgende artikelen betreffen de agile manier van werken in de praktijk. Agile werken en netwerkorganisaties Casus agile werken: succesfactoren en lessons learned.
buddha to buddha armband
Scrum werkwijze Archives Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 327 reviews.
Portugese
De werkwijze van Scrum Scrumguide.nl.
Agile Coach Opleiding. Agile HR Training. Agile Lean Training. slim samen werken. De Methode van Scrum. Het Scrum Framework: achterliggende theorie en werkwijze. De theorie achter het Agile Scrum Framework. Scrum is een framework die gebaseerd is op het empirisme.
Wat is Agile? Six Sigma.
Dit deel van eenproduct werkt al en voldoet aan bepaalde minimum eisen, maar is nog niet perfect of volledig. Deze werkwijze kan de Time to Market enorm verkorten. De klant ontvangt namelijk direct bepaalde functionaliteit om mee aan de slag te gaan. Bijkomend voordeel: feedback van gebruikers komt sneller terug en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het product. Agile heeft net als Lean veel aandacht voor klantwaarde en fouten.
Wat is Agile.
Wat is Agile. Prowareness On Demand. Werkwijze Agility Ladder. In de media. WAT IS AGILE? WAT IS AGILE? Agile wordt steeds populairder. Steeds meer organisaties gaan op een Agile manier werken. Maar wat is Agile nu eigenlijk? Agile betekent letterlijk: behendig, lenig.
Wat is Agile? Het Adviesbureau.
Ook het meenemen van de organisatie in de verandering en het borgen van de agile werkwijze zijn onderdelen die worden verwacht van de scrummaster. Wanneer er overeenstemming is over wat de klant nodig heeft, begint het team met een sprint.
Wat is Agile? Scrum Company.
Om de agile principes toepasbaar te maken, zijn er een hele set aan werkwijzen beschikbaar. We noemen hier de belangrijkste agile werkwijzen van dit moment, per toepassingsgebied.: De methode kanban is een agile werkwijze die zich goed leent voor productie werk, werk met een redelijke mate van voorspelbaarheid, of zeer korte deadlines.
Vijf valkuilen om te vermijden bij agile transformatie Emerce.
Een interessante bijkomende vraag is waar de organisatie mee moet beginnen: met agile gedrag vertonen of het toepassen van een agile werkwijze. Wat ons betreft is het heel lastig om agile gedrag te vertonen als de werkwijze zich daar niet goed voor leent.

Contacteer ons